Meny
Valet av de bästa leverantörerna, det långa och noggranna bearbetning av ingredienserna, den hemgjorda pastan och lång jäsning av pizzadegen berättar om en gammal plats med en ung själ, hur den italienska kulinariska traditionen är förenad med moderniteten av vår tid.
ApERTIVIO
capri tonic
Limoncello och tonic.
125:-
Aperol Spritz
Aperol, prosecco och sodavatten
125:-
Prosecco
95:-
Franciacorta
140:-
Bellini
Prosecco och persikopuré
125:-
Campari orange
Campari och apelsinjuice
125:-
Antipasti – Förrätter
Cozze alla tarantina
Blåmusslor med tomater, vitlök och vittvin.
145:-
Carpaccio di Manzo
Rökt oxfilé med kapriskräm och jordärtskockachips.
169:-
Bruschetta
Grillad Levain bröd med tomater, lök, oliver, Buffalo mozzarella och basilika.
95:-
Oliver
Mix marinerade oliver.
55:-
Crema di burrata con pomodorini e pane
Burrata kräm med confiterad körsbärstomater och bröd.
149:-
Pane e aglio olio
Vitlöksbröd med aioli.
75:-
Tonno vitellato
Tonfisk och sardellmajonäs i varm kalvbuljong.
179:-
Primi – Pasta & Risotto
Risotto caccio e peppe
Risotto med blåmusslor, peccorino ost och svart peppar.
185:-
Macaroni al tartufo e limone
Tryffelstuvade makaroner med citron och gräslök.
169:-
Ravioli burro e salvia
Raviolipasta fylld med ricotta, brynt salviasmör, pumpafrön och mandel.
195:-
Gnocchi allámatriciana
Gnocchipasta fylld med peccorinokräm, guanciale i peppardoftande tomatsås.
195
Pasta alla Norcina
Klassisk pasta med salsiccia, grädde, ricotta, pecorino och tryffel
189:-
Linguine frutti di mare
Pasta med räkor, musslor, bläckfisk i en tomatbaserad skaldjurssås med vitlök, vittvin och pepperoncino.
205:-
PIZZA
Margherita
Tomatsås, buffalomozzarella och basilika.
149:-
Pepperoni
Tomatsås, fior di latte, pepperoncino korv, honung och picklad jalapeno.
159:-
Funghi
Creme fraiche, portabellosvamp, rödlök, taleggio och parmesan.
169:-
Salsiccia
Creme fraiche, potatis, salsiccia, chili, rosmarinolja och peccorino.
169:-
Estate
Tomatsås, fior di latte, zucchini, sardeller, oliver, kapris och mynta.
159:-
SECONDI - Varmrätter
Stufato di Pesce
La Bottegas fisk- och skaldjurs gryta.
290:-
PARANZA FRITTA
Friterade mixad fångst från havet med rucolaaioli och härliga parmesanpommes.
295:-
TAGLIATA DI MANZO
Tagliata på ryggbiff med tryffelkräm, rödvinssås, rucola, hyvlad parmesan och härliga rostade potatis.
295:-
DOLCI - DESSERT
Tiramisu
En klassiker med vår egen touch.
95:-
Crème Caramel
Brulépudding.
85:-
BIGNÈ SAN GIUSEPPE ALLA ROMANA
Typisk romansk bakelse.
95:-